Ново
Управување со Ризик од криптовалути: водич за менаџери за семејно богатство

Управување со Ризик од криптовалути: водич за менаџери за семејно богатство

Достапност: Залиха
DEN 287.84

Пропуштање на инвестирање во криптовалути затоа што се чувствува "ризично"? Овој водич им помага на поединците со висока нето вредност и менаџерите на семејното портфолио да развијат внимателна стратегија за инвестирање во криптовалути што го надополнува нивното постоечко портфолио. Дали мислата за инвестирање во криптовалути или други дигитални средства ви дава чувство на вознемиреност?Престанете да пропуштате инвестирање во криптовалути бидејќи се чувствува премногу ризично. Овој водич им помага на високите нето-вредни поединци и менаџерите за портфолио на семејни канцеларии да развијат трезвена, внимателна стратегија за инвестирање во криптовалути што го надополнува нивното постоечко портфолио. Тоа ќе ви овозможи : Самоуверено да инвестирате во криптовалути разберете како крипто инвестирањето се вклопува во целокупните цели на вашето портфолио препознајте ги ризиците од оваа класа на средства што се појавуваат сами за подобро да преживеете пазари на мечки зголемете ја вашата распределба во класата На Криптовалути со висок раст Управување Со Ризик Од Криптовалути : водич за менаџери за семејно богатство (Мека).

Карактеристики

Производи во категоријата

Безбедносните протоколи се широко користени за да се обезбеди сигурна комуникација преку несигурни мр�

Содржина Гл.1 : Погледнете Подлабоко Во Техничките Индикатори..П.5 Ч.2 : Зошто Овие Технички Показатели Не �

Забавувајте се со овие криптограми и дешифрирајте предизвикувачки цитати за крипто со оваа уникатна и �

Зборот "криптовалута" доминира на полето на инвестирање веќе една деценија, но срамота е што многумина с

3томсет ЛНКС 1269612698 ја сочинува судиската постапка на 40тата Годишна Меѓународна Конференција За Теорија

Денес, човештвото живее во сајбер свет Современите технологии вклучуваат брзи комуникациски врски пом�

Темелната монографија на Вогдес вметнува во сложеноста и деталите на четири различни родови инсекти, в�

Воведување Надвор Од Мрежата : Блокчејн И Соларна Енергија во Развој На Контексти, револуционерна нова �

Предговор; Првите Броеви; Откривање Броеви; Некои Трикови Со Броеви; Некои Незгодни Броеви; Некои Корисн

оваа книга ќе ве научи на се што треба да знаете за оваа возбудлива нова индустрија за да можете да донес

Кон Четврт Век Криптографија Со Јавен Клуч обединува на едно место важни придонеси и ажурирани резулта�

ТИМОТСКИ Игри претставува 200 Шифрирани Цитати за да дознаете и дешифрирате Најдобрите Книги За Криптог�

Оваа книга воведува концепт На хибридна криптографија, префрлете се од статички во динамични копчиња...

Оваа книга претставува сеопфатна математичка теорија која објаснува точно што е проток на информации, �

За време на финансиската криза во 2008 година, бевме сведоци на глобален колапс на средствата Видовме дек�

Во оваа книга, пропагирана е истражувачка работа во симетрична и асиметрична криптографија на елемента

"Случај #008 : блокчејн технологија" page насловна страница Серијата графички романи "МАТИЧНИ Датотеки" се ф�

Нападни Напади и Контрамерки. Маскирање. Подобрени Напади На Дефекти и Анализа На Странични Канали. Ела�

Дали знаете Што Е Блокчејн и како функционира?Дали знаете како Да ги искористите Мцк, Ипо и Иео?Дали знае

Scroll