Ново
Lidden Едно палто за внатрешна боја + Primer Stonehenge Greige Grey, Egghell, галон

Lidden Едно палто за внатрешна боја + Primer Stonehenge Greige Grey, Egghell, галон

Достапност: Залиха
DEN 1.33

Glidden One Coat Внатрешна боја и буквар се-во-едно е боја за супер-премиум, која обезбедува покриеност со еден палк. Оваа формула со низок мирис/ низок VOC има одлична способност за чистење, така што стои до чести чистење. Идеално за употреба на правилно подготвени внатрешни wallsидови, тавани или трим составени од нов или претходно насликан сув wallид, гипс, asonидање, дрво и метал. Една покриеност на палтото се применува само кога се затемнети со бои наведени за бои за внатрешни работи на еден слој. 100% акрилна боја достапна во рамни, полу-сјајни и јајце-лушпи. Одликувајќи се со рачно избрана палета на нашите најпопуларни бои. Исклучително блокирање на скриени и дамки.

Карактеристики

Производи во категоријата

Внатрешноста на Glidden® Еден палто е боја за суперпремиум, која обезбедува во една покриеност на палтото*,

Внатрешноста на Glidden® Еден палто е боја за суперпремиум, која обезбедува во една покриеност на палтото*,

Внатрешноста на Glidden® Еден палто е боја за суперпремиум, која обезбедува во една покриеност на палтото*,

Внатрешноста на Glidden® Еден палто е боја за суперпремиум, која обезбедува во една покриеност на палтото*,

Внатрешноста на Glidden® Еден палто е боја за суперпремиум, која обезбедува во една покриеност на палтото*,

Внатрешноста на Glidden® Еден палто е боја за суперпремиум, која обезбедува во една покриеност на палтото*,

Внатрешноста на Glidden® Еден палто е боја за суперпремиум, која обезбедува во една покриеност на палтото*,

Внатрешноста на Glidden® Еден палто е боја за суперпремиум, која обезбедува во една покриеност на палтото*,

Внатрешноста на Glidden® Еден палто е боја за суперпремиум, која обезбедува во една покриеност на палтото*,

Scroll